­

Ny medarbetare – Maria Uhr

mariauhr

Vi glädjen att presentera en ny kollega och projektledare vid namn Maria Uhr. Maria har beskrivits av andra som målinriktad, mån om dem hon jobbar med, kreativ, nyfiken, problemlösande, analyserande och med ett starkt driv.

I botten är Maria civilingenjör med examen från Linköpings universitet. Hon har sin nuvarande anställning, gruppchef/projektledare, Bjerking Processteknik, Stockholm. Är således en hemvändare till Dalarna och Rättvik.

 Maria har på senare tid arbetet med Nya Karolinska sjukhuset och i synnerhet installation av medicinteknisk utrustning.

 Maria påbörjar sin anställning hos oss 1 oktober.

 

Ny medarbetare – Jonas Halsius

Jonas Halsius

Jonas Halsius har påbörjat sin anställning hos Projektledarbyrån i februari 2017. Jonas har lång erfarenhet som konsult inom konstruktion och sedemera projektledning. Sin specialistinriktning har han främst inom industri och automation.

”Efter många år i teknikkonsultbranschen med projekt och helhetsåtaganden inom processindustrin ser jag fram emot att renodla rollen som projektledare – känns väldigt inspirerande att oberoende kunna bistå nya kollegor och kunder i aktuell verksamhet vid behov.”

Jonas är en noggrann person och vågar sig på utmaningar. Han kommer att komplettera oss allmänt som bygg- och projektledare. Vi och våra kunder kommer att ha stor nytta främst i segmentet industri och automation. Med sina ledaregenskaper kan Jonas även stötta våra kunder i den offentliga byggprocessen.

  • Jonas förstärker vår organisation med placering Falun. Delvis kommer Jonas att utgå från sin hemort, Krylbo. Han är mycket erfaren och omtyckt i branschen. Jonas fick en rivstart hos oss. Han blir en bra projektledare och medarbetare hos oss och en tillgång för våra kunder. Allt enligt Roger Knutsson, personalansvarig.