­

Ny medarbetare – Janne Kallur

Janne Kallur ansluter till Projektledarbyrån den 1 februari. Janne har sedan slutet av 70-talet arbetat inom bygg och anläggningsbranschen. Från början som entreprenadingenjör/platschef sedan som ansvarig ingenjör för projekteringsuppdrag för att sedan allt mer övergå till att vara ansvarig bygg- och projektledare för mindre och större projekt.

  • Som nyanställd projektledare hos Projektledarbyrån och alla deras olika projekt ser jag nu fram emot nya utmaningar. Det skall bli riktigt spännande med nya kollegor och att utöka min nuvarande kompetens inom projektledning.

Janne är en mycket erfaren projektledare med goda vitsord. Han kommer att hjälpa våra kunder allmänt som bygg- och projektledare. Även inom teknikområdet anläggning har Janne många erfarenheter. Omgående kommer Janne att hantera egna projekt. Ledaregenskaperna är goda varför han kommer att hantera egna projekt.

  • Janne förstärker vår organisation med placering Falun. Janne har ett CV med mycket bred kunskap och erfarenheter. Han har mycket goda referenser och är känd för att vara pålitlig och lojal. Han kommer att förstärka organisationen och säkert bli mycket uppskattad av våra kunder. Allt enligt Roger Knutsson, personalansvarig.

 

Ny medarbetare – Stefan Wiklund

 

Stefan Wiklund kommer närmast från en anställning hos Diös i Gävle, där han jobbat sedan 2013 som förvaltare och byggprojektledare.

  • Jag ser fram mot min nya konsultroll där jag tror att jag kommer att ha stor nytta av min tidigare yrkeserfarenhet. Att börja hos Projektledarbyrån kommer att ge mig möjlighet att arbeta med nya kunder och lösa deras behov inom projekt- och byggledning vilket är mycket intressant och kommer att utveckla mig.

Stefan påbörjar sin tjänst hos Projektledarbyrån Gästrikland den 7 januari 2019. Han kommer främst att förstärka vår organisation inom bygg och installation.

Stefan har mångårig erfarenhet av förvaltning av fastigheter och tekniska installationer. Han har skaffat sig ett gediget kontaktnät under sina år som verksam inom byggbranschen i Gävleborg. Han har även gedigen kompetens inom ledarskap från sina tidigare chefsbefattningar.

 

Stefan är ett välkommet tillskott i vårt företag och kommer att passa in mycket väl in i vår lokala organisation på Gävlekontoret.