­

Ny medarbetare – Stefan Wiklund

 

Stefan Wiklund kommer närmast från en anställning hos Diös i Gävle, där han jobbat sedan 2013 som förvaltare och byggprojektledare.

  • Jag ser fram mot min nya konsultroll där jag tror att jag kommer att ha stor nytta av min tidigare yrkeserfarenhet. Att börja hos Projektledarbyrån kommer att ge mig möjlighet att arbeta med nya kunder och lösa deras behov inom projekt- och byggledning vilket är mycket intressant och kommer att utveckla mig.

Stefan påbörjar sin tjänst hos Projektledarbyrån Gästrikland den 7 januari 2019. Han kommer främst att förstärka vår organisation inom bygg och installation.

Stefan har mångårig erfarenhet av förvaltning av fastigheter och tekniska installationer. Han har skaffat sig ett gediget kontaktnät under sina år som verksam inom byggbranschen i Gävleborg. Han har även gedigen kompetens inom ledarskap från sina tidigare chefsbefattningar.

 

Stefan är ett välkommet tillskott i vårt företag och kommer att passa in mycket väl in i vår lokala organisation på Gävlekontoret.

Ny medarbetare, Tomas Löfgren

Tomas Löfgren påbörjar sin anställning hos Projektledarbyrån i januari 2018. Tomas har lång erfarenhet som ledare inom byggnadsinvesteringsprojekt och fastighetsförvaltning. Tomas kommer senast från en anställning hos AB Stora Tunayggen, Borlänge.

”Det känns väldigt spännande och inspirerande att börja på Projektledarbyrån. Efter flera års erfarenhet från bostads- och lokalprojekt i Borlänge ser jag nu fram emot att inleda nya samarbeten och kunna bidra med mina erfarenheter in i nya projekt.” Detta enligt Tomas själv.

 

Tomas är en tidigare kund och beställare till Projektledarbyrån. Vi har samarbetat framgångsrikt under ett drygt decenium. Av detta känner vi väl till hans goda egenskaper och kunnande. Han kommer att passa bra hos oss med en bred förvaltarkompetens som våra kunder kommer ha god nytta av.

  • Tomas kommer att placeras i vårt Falukontor. Han är mycket erfaren och omtyckt i branschen. Vi ser fram emot att ha Tomas hos oss i en delvis ny roll. Han är motiverad för att fortsätta sin karriär nu som projektledare med våra kunder. Detta enligt Roger Knutsson, personalansvarig.

Ny medarbetare – Maria Uhr

mariauhr

Vi glädjen att presentera en ny kollega och projektledare vid namn Maria Uhr. Maria har beskrivits av andra som målinriktad, mån om dem hon jobbar med, kreativ, nyfiken, problemlösande, analyserande och med ett starkt driv.

I botten är Maria civilingenjör med examen från Linköpings universitet. Hon har sin nuvarande anställning, gruppchef/projektledare, Bjerking Processteknik, Stockholm. Är således en hemvändare till Dalarna och Rättvik.

 Maria har på senare tid arbetet med Nya Karolinska sjukhuset och i synnerhet installation av medicinteknisk utrustning.

 Maria påbörjar sin anställning hos oss 1 oktober.