David Nordgren ansluter till Projektledarbyrån den 3 februari 2020. David kommer närmast från en tjänst som gruppchef för avdelningen JM Supply, på JM AB, där han arbetade med att utveckla och utföra arbetsplatslogistik på JMs byggarbetsplatser inom koncernen. David fick för tre år sedan uppdraget att starta avdelningen och utarbeta det nya arbetssättet inom JMs produktionsverksamhet.

  • Jag ser fram emot nya utmaningar i min roll som projektledare hos Projektledarbyrån.  Det ska bli spännande att få arbeta tillsammans med nya kollegor, i nya projekt och tillsammans med våra kunder skapa värde i våra gemensamma projekt. För mig är det viktigt att vara en samhällsbyggare och arbeta med att skapa en positiv utveckling
  •  i vårt samhälle. Med tidigare erfarenheter från industriellt byggande, innovation i byggbranschen och hållbart byggande, hoppas jag att med nya perspektiv och noggrant arbete berika Projektledarbyrån och våra kunders vardag. Det ska bli kul att få träffa er!

David kommer att komplettera oss allmänt som bygg- och projektledare. Ledaregenskaperna av att bl a leda 25 medarbetare är goda. Hans kunskaper inom bl a logistikområdet i bygg och anläggningssektorn är spännande och utvecklingsbart för våra kunder.

  • David förstärker vår organisation med placering Falun. Han är välutbildad. Har arbetslivserfarenheter från sammantaget 10 år inom samhällsbyggnadssektorn. Har ansvarat för arbetet med utveckling och genomförande av verksamhet. Sammantaget blir David en utmärkt förstärkninig av vår organisation. Allt enligt personalansvarig Roger Knutsson.