Janne Kallur ansluter till Projektledarbyrån den 1 februari. Janne har sedan slutet av 70-talet arbetat inom bygg och anläggningsbranschen. Från början som entreprenadingenjör/platschef sedan som ansvarig ingenjör för projekteringsuppdrag för att sedan allt mer övergå till att vara ansvarig bygg- och projektledare för mindre och större projekt.

  • Som nyanställd projektledare hos Projektledarbyrån och alla deras olika projekt ser jag nu fram emot nya utmaningar. Det skall bli riktigt spännande med nya kollegor och att utöka min nuvarande kompetens inom projektledning.

Janne är en mycket erfaren projektledare med goda vitsord. Han kommer att hjälpa våra kunder allmänt som bygg- och projektledare. Även inom teknikområdet anläggning har Janne många erfarenheter. Omgående kommer Janne att hantera egna projekt. Ledaregenskaperna är goda varför han kommer att hantera egna projekt.

  • Janne förstärker vår organisation med placering Falun. Janne har ett CV med mycket bred kunskap och erfarenheter. Han har mycket goda referenser och är känd för att vara pålitlig och lojal. Han kommer att förstärka organisationen och säkert bli mycket uppskattad av våra kunder. Allt enligt Roger Knutsson, personalansvarig.