Stefan Wiklund kommer närmast från en anställning hos Diös i Gävle, där han jobbat sedan 2013 som förvaltare och byggprojektledare.

  • Jag ser fram mot min nya konsultroll där jag tror att jag kommer att ha stor nytta av min tidigare yrkeserfarenhet. Att börja hos Projektledarbyrån kommer att ge mig möjlighet att arbeta med nya kunder och lösa deras behov inom projekt- och byggledning vilket är mycket intressant och kommer att utveckla mig.

Stefan påbörjar sin tjänst hos Projektledarbyrån Gästrikland den 7 januari 2019. Han kommer främst att förstärka vår organisation inom bygg och installation.

Stefan har mångårig erfarenhet av förvaltning av fastigheter och tekniska installationer. Han har skaffat sig ett gediget kontaktnät under sina år som verksam inom byggbranschen i Gävleborg. Han har även gedigen kompetens inom ledarskap från sina tidigare chefsbefattningar.

 

Stefan är ett välkommet tillskott i vårt företag och kommer att passa in mycket väl in i vår lokala organisation på Gävlekontoret.