Tomas Löfgren påbörjar sin anställning hos Projektledarbyrån i januari 2018. Tomas har lång erfarenhet som ledare inom byggnadsinvesteringsprojekt och fastighetsförvaltning. Tomas kommer senast från en anställning hos AB Stora Tunayggen, Borlänge.

”Det känns väldigt spännande och inspirerande att börja på Projektledarbyrån. Efter flera års erfarenhet från bostads- och lokalprojekt i Borlänge ser jag nu fram emot att inleda nya samarbeten och kunna bidra med mina erfarenheter in i nya projekt.” Detta enligt Tomas själv.

 

Tomas är en tidigare kund och beställare till Projektledarbyrån. Vi har samarbetat framgångsrikt under ett drygt decenium. Av detta känner vi väl till hans goda egenskaper och kunnande. Han kommer att passa bra hos oss med en bred förvaltarkompetens som våra kunder kommer ha god nytta av.

  • Tomas kommer att placeras i vårt Falukontor. Han är mycket erfaren och omtyckt i branschen. Vi ser fram emot att ha Tomas hos oss i en delvis ny roll. Han är motiverad för att fortsätta sin karriär nu som projektledare med våra kunder. Detta enligt Roger Knutsson, personalansvarig.